gesprek aanvragen

Getuigenissen over ons

Benieuwd wat leerlingen vinden van Huiswerkinstituut? Dat kom je hieronder te weten!

Wat vinden Leerlingen van het Huiswerkinstituut?

“De begeleiding is heel erg motiverend en helpt je door de lastige middelbare school. Maureen begeleidt ons niet alleen met het studeren maar ook mentaal, als er iets met ons aan de hand is zal ze alles eraan doen om ons te helpen.”
Leerling, 18j
“Het Huiswerkinstituut klinkt misschien niet fijn maar is geweldig. Sinds dat ik naar het Huiswerkinstituut ga zijn mijn punten beter geworden en heb ik een positievere leerhouding. Je moet je zeker niet schamen om je in te schrijven, gewoon doen!”
Leerling, 16j
“Hier weten ze wat ik moeilijk vind, ik hoef het niet elke keer opnieuw te vertellen. De juffrouw in het huiswerkinstituut wordt ook nooit boos als ik het niet kan. Dan legt ze het nog eens uit en maken we een oefening samen. Dan kan ik het!”
Leerling, 11j
“Ik vind het fijn dat ik hier mijn huiswerk kan maken en kan oefenen voor moeilijke toetsen. Soms begrijp ik het in de klas niet maar hier durf ik het gewoon te vragen.”
Leerling, 10j
“Maureen kan me met ieder vak helpen, dat is erg fijn. En als je terug thuiskomt van de huiswerkbegeleiding, hoef je niks meer te doen voor die dag en dat is een leuk gevoel.”
Leerling, 15j
“Ik vind het fijn om naar de bijles te komen. Soms kan ik in de klas niet volgen en dan kan ik in het huiswerkinstituut meer oefeningen maken.”
Leerling, 10j
"Studeren is niet echt mijn hobby, maar als je hier naar buiten gaat, weet je dat je alles kent! Maureen ondervraagt je ook telkens zodat je je les kent! En het brengt zeker een goed resultaat! Een echte aanrader dus!!"
Leerling, 13j
“Een half jaar ben ik al bij het Huiswerkinstituut Maaseik en ik ben er heel tevreden over. Je hoeft je er niet voor te schamen. Wanneer ik een vraag heb voor welk vak dan ook, kan ze me altijd helpen.”
Leerling, 15j
“Als het toetsenweek is, helpen ze me heel goed om de toetsen te leren. Dan ben ik niet zo zenuwachtig.”
Leerling, 11j
"Het is een hele goede manier om je schoolcarrière op te bouwen of te verbeteren. Je wordt geholpen met leren van toetsen en het maken van taken. Als je hier klaar bent voel je je zeker van de zaak en kan je thuis leuke dingen doen."
Leerling, 16j
Maak vrijblijvend kennis met Huiswerkinstituut om de juiste begeleiding of hulp te bespreken.
contact
Huiswerkinstituut