gesprek aanvragen

Faalangsttraining

Kinderen en jongeren kunnen onbewust last hebben van faalangst. Met onze individuele training voorkomen we de negatieve invloed ervan. Inschrijven via webapp

Vaak voorkomende gedachtes en gevoelens:

Ik kan het toch niet!
Ik snap er niks van!
Black-out krijgen
Buikpijn en/of hoofdpijn
Hyperventilatie en/of zweten
Dwangmatig studeren (zonder pauzes)
Vermijdingsgedrag
Ondermaats presteren
Heb je vragen of interesse in onze faalangsttraining? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.
contact

Faalangsttraining

Wat is faalangst

Bovenstaande signalen kunnen wijzen op faalangst. Het is een vorm van stress waarbij je de vrees hebt om te mislukken. Op zich is stress niet slecht, de meesten presteren hierdoor zelfs beter en zijn meer gefocust. Het wordt echter problematisch als het een negatieve invloed heeft op je prestaties.

Wat houdt faalangsttraining in?

Aan de hand van een intakegesprek bekijkt onze deskundige of uw zoon of dochter baat heeft bij een faalangsttraining. Deze trainingen zijn individueel en gaan door in het Huiswerkinstituut.
Als uw zoon of dochter baat zou hebben bij een faalangsttraining bespreken we met u de mogelijkheden. We starten altijd met een basistraining van drie sessies. Hierna kan altijd nog een vervolgtraining geboekt worden. Omdat de grootste stressperiode toch bij de examens ligt, voorzien we in de weken voor de examens nog een extra sessie voor de kinderen die hier nood aan hebben.
Inschrijven voor onze faalangsttraining of heb je nog enkele vragen? Contacteer ons of maak tijdens een vrijblijvend gesprek kennis met Huiswerkinstituut.
Huiswerkinstituut