gesprek aanvragen

Individuele bijles voor secundair onderwijs

Lukt het niet goed met een of meerdere vakken? Samen krijgen we de leerstof onder de knie. Inschrijven via webapp

Onze individuele bijles voor middelbare school houdt o.a. in:

Persoonlijke begeleiding
Gespecialiseerde vakleerkracht
Doelgerichte opvolging
Plangerichte aanpak in functie van toetsen of examens
Wegwerken van achterstanden
Geen contractuele verplichting, maandelijks opzegbaar

Wat vinden de leerlingen

Wat vinden leerlingen van huiswerkinstituut
vragen stellen over de leerstof
“Het Huiswerkinstituut klinkt misschien niet fijn maar is geweldig. Sinds dat ik naar het Huiswerkinstituut ga zijn mijn punten beter geworden en heb ik een positievere leerhouding. Je moet je zeker niet schamen om je in te schrijven, gewoon doen!”
– Leerling, 16j
vragen stellen over de leerstof
“De begeleiding is heel erg motiverend en helpt je door de lastige middelbare school. Maureen begeleidt ons niet alleen met het studeren maar ook mentaal, als er iets met ons aan de hand is zal ze alles eraan doen om ons te helpen.”
– Leerling, 18j
Interesse in onze individuele bijlessen voor de
middelbare school? Contacteer ons voor een
vrijblijvend kennismakingsgesprek.
kennis maken

Individuele vakbijlessen

Studiehouding

Een juiste studiehouding is belangrijk voor studiesucces. Het zal snel duidelijk worden als hier iets aan schort. Blijf dan niet te lang hangen en maak gebruik van onze begeleiding. Samen zoeken we naar de beste methode om je terug op weg te helpen in je probleemvak.

Praktisch

Bijles wordt georganiseerd in het Huiswerkinstituut, zowel tijdens als buiten de reguliere openingsuren. Bijles kan van 1x per week tot meerdere uren per week. Het is belangrijk om een juist studieritme te vinden om jouw probleemvak onder de knie te krijgen. We geven bijles voor alle vakken van de middelbare school, dit betekent dus o.a. bijles wiskunde, Nederlands, economie, Frans etc.

Examens

Komen de examens eraan en zie je het even niet meer zitten? Geen paniek! Samen maken we een planning op en werken deze door zodat je gerust naar je examen kan vertrekken. Natuurlijk begint alles bij het op regelmatige basis bijhouden van de leerstof. Daaraan kunnen we verder werken na de examens.

Op welke tijdstippen is bijles mogelijk?

Onze bijlessen zijn mogelijk tijdens de openingsuren van onze studiebegeleiding. Hierover maken we op voorhand concrete afspreken.
Inschrijven voor onze individuele bijles of heb je nog enkele vragen? Contacteer ons of maak tijdens een vrijblijvend gesprek kennis met Huiswerkinstituut.
Huiswerkinstituut