gesprek aanvragen

Individuele bijles voor lager onderwijs

Moeite om bv. rekenen te beheersen of Franse woorden aan te leren? Wij helpen om de juiste kennis op te doen en de leerstof te verwerken. Inschrijven via webapp

Onze bijles voor lagere school houdt o.a. in:

Persoonlijke begeleiding
Gemotiveerde leerkrachten lager onderwijs
Gericht op moeilijkheden van bepaalde leerstof
Open communicatie met ouders en klasleerkracht
Aandacht voor eventuele leerstoornissen
Wegwerken van achterstanden door bijvoorbeeld ziekte
Enthousiasmeren voor het leren
Geen contractuele verplichting, maandelijks opzegbaar

Wat vinden de leerlingen

Wat vinden leerlingen van huiswerkinstituut
vragen stellen over de leerstof
“Hier weten ze wat ik moeilijk vind, ik hoef het niet elke keer opnieuw te vertellen. De juffrouw in het huiswerkinstituut wordt ook nooit boos als ik het niet kan. Dan legt ze het nog eens uit en maken we een oefening samen. Dan kan ik het!”
– Leerling, 11j
vragen stellen over de leerstof
“Ik vind het fijn om naar de bijles te komen. Soms kan ik in de klas niet volgen en dan kan ik in het huiswerkinstituut meer oefeningen maken.”
– Leerling, 10j
Interesse in onze individuele bijles voor de lagere
school? Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
kennis maken

Individuele bijles

Waarom bijles?

Merkt u dat uw kind het metend rekenen bijvoorbeeld niet beheerst of lukt het aanleren van Franse woordjes maar niet? Het lager onderwijs wordt niet voor niets ook wel het basisonderwijs genoemd. Het is uiterst belangrijk om deze basis goed onder de knie te hebben alvorens te starten in het secundair onderwijs. In deze periode ontwikkelt een kind zijn persoonlijkheid maar ook zijn kennisverwerving. Dit is vaak bepalend voor de rest van zijn school- en carrièreloopbaan. Wij helpen niet alleen met de leerstof maar trachten ook door middel van een sterke morele ondersteuning uw kind te enthousiasmeren voor het leren.

Op welke tijdstippen is
bijles mogelijk?

Onze bijlessen zijn mogelijk tijdens de openingsuren van onze huiswerkbegeleiding. Hierover maken we op voorhand concrete afspreken.
Inschrijven voor onze individuele bijles(sen) of heb je nog enkele vragen? Contaceer ons of maak tijdens een vrijblijvend gesprek kennis met Huiswerkinstituut.
Huiswerkinstituut